عملکرد دستگاه واترجت صنعتی بسیار ساده و روان بوده و پیچیدگی خاصی برای کاربر ندارد. این دستگاه از طریق یک نازل فرآیند پاشش آب بر روی سطح را انجام می دهد. بنابراین نوع نازل انتخابی تاثیر قابل توجهی بر روی عملیات شستشوی سطح دارد. نازل ها در مدل های متنوعی در دسترس هستند اما معمولا در چند دسته کاردکی، صفر درجه، دوار و نازل های مخصوص قرار می گیرند. نازل کاردکی یا تیغه ای در زاویه های مختلف بسته به کاربرد قابل استفاده هستند. نازل با زاویه صفر درجه برای حذف آلودگی های عمیق بر روی سطوح غیر حساس بکار می آیند. هرچه زاویه نازل بیشتر باشد، سطح گسترده تری را پوشش داده اما قدرت پاشش آب کاهش می یابد. برای سطح خودرو نازل های با زاویه بزرگ تا 60 درجه و برای حذف آلودگی های عمیق سطوح کف نازل های با زاویه کوچکتر استفاده می شوند.

دیگر مشخصات واترجت صنعتی

واترجت صنعتی برای شستشوی سطوح کف از آب پر فشار بهره می برد. این دستگاه بجز نازل از بخش های دیگری مانند لنس، پمپ فشار قوی، موتور و تفنگی و شلنگ فشار قوی تشکیل شده است. شلنگ فشار قوی دارای استحکام بالایی است و در برابر فشار بالای آب مقاومت می کند. پمپ دستگاه وظیفه پمپاژ و افزایش  فشار آب ورودی به واترجت را بر عهده دارد. تفنگی دارای یک ماشه است که قطع و وصل پاشش آب با استفاده از آن انجام می شود. لنس و نازل های متعددی به عنوان تجهیزات جانبی در کنار دستگاه قابل استفاده است. نازل زمین شوی یکی از این تجهیزات است که برای شستن عمیق آلودگی های سطوح کف کاربر دارد. نازل های زیرشویی خودرو از دیگر تجهیزات جانبی قابل استفاده با واترجت ها به حساب می آیند. منبع تغذیه واترجت صنعتی از طریق جریان مستقیم برق و یا سوخت های فسیلی تامین می شود.

مزایای استفاده از دستگاه سوییپر صنعتی

تجهیزات مختلف قابل استفاده با واترجت صنعتی

سیستم خشک کن اسکرابر

نازل ,های ,واترجت ,آب ,استفاده ,فشار ,نازل های ,واترجت صنعتی ,قابل استفاده ,آلودگی های ,سطوح کف

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جنبش مهدوی 313 کتاب حقیقت شعرهای علیرضا ناظمی گوسفند نژاد شال خرید خلاصه کتاب بنافت کمیکهای طرح تیم آپ بهترین ها همگام با وحی؛ بلاگ تخصصی تفسیر تنزیلی پوستر دیواری سه بعدی میهن پوستر